Ons 1e jaar

Toen wij in 2005 ons huis kochten aan de Wemmenhoveweg zag het er nog heel anders uit. Het huis stond helemaal in de struiken en er was een carport en een oude schuur. Deze oude schuur stond regelmatig onder water en was heel onpraktisch. Toch heeft het nog tot 2019 geduurd voordat we dit deel konden aanpakken. De woonboerderij had prioriteit.

Ergens in 2019 hebben we de kop door gehakt en in mei 2019 is met de bouw van de Bed en Breakfast begonnen. Deze is gebouwd op de plaatst waar vroeger een carport stond. De bouw ging voorspoedig en eind 2019 was deze klaar. Nog wat spullen kopen en we konden los. Eigenlijk hadden we geen idee waar we aan begonnen. Dus wij melden ons aan op booking.com en airBnB. Daar kwam later natuurhuisje.nl. nog bij. De eerste boeking was op 22 februari. Een Belgisch familie! Het super slecht weer, in de stromende regen aangekomen en in de regen weer weg gegaan. In Maart hebben we zelf 2 weken in de vakantiewoning gezeten. Dat was tijdens de 1e lockdown. Onze zoon en zijn gezin konden toen mooi in de boerderij wonen. Vanaf die tijd liep het storm. Al gauw was duidelijk dat een zomervakantie in het buitenland niet mogelijk was en elke dag kwamen er boekingen. Dat ging zo door tot eind oktober. We zagen verschillende gasten nog een 2e keer komen. Heel leuk en een bevestiging dat de vakantiewoning in de smaak viel. Waar kwamen onze gasten vandaan?

Daar gaan we:

Den Hoorn, Culemborg, Sleeuwijk,  Beuningen, Gouda, Haaksbergen, Axel, Enschede, Hoofddorp, Sint-Oedenrode, Kampen, Gouda, Eindhoven, , Uithoorn, Zaandam, Zeewolde, Geldrop, s-Gravenzande, Breda, Lieshout, Apeldoorn, Groningen, Doetinchem, Utrecht, Haarlem, Hengelo, Asten,  Maassluis, Utrecht, Vlaardingen en  Amsterdam.

In de vakantiewoning hebben we een paar aanpassingen gedaan dit jaar zoals een lampje boven het keukenblok, een pan om te wokken, extra stoelen voor buiten en de oude heg is vervangen door een nieuwe aanplant zodat er een zithoekje ontstaat.
Omdat er een keuken is, was een ontbijt niet echt nodig. Vaak namen gasten hun eigen eten mee of was er een dieet. Daarom zijn we in de loop van 2020 hier mee gestopt.

Tot slot, we hebben afscheid genomen van booking.com. Het voelde niet goed.

Voor 2021 staan de eerste boeking alweer in de agenda. We kijken uit naar 2021, ons 2e jaar!

Scroll naar boven